Doživetja

Vojniške terase vam nudijo popolno kombinacijo mestnega utripa in spokojne narave, ki si ju prilagajate na svoj ritem življenja. Lokacija stanovanjskega objekta ima nešteto možnosti preživljanja prostega časa, sprehod v gozd ali do Šmartinskega jezera, kolesarjenje po vojniških vedutah, rekreacija v naravi, sprostitev v Termah Dobrna, brezskrbna igra na otroškem igrišču Vojniške terase ali nakupovanje z najboljšo prijateljico v nakupovalnem središču City Center Celje. Vse to in še mnogo več so doživetja, ki vam jih nudi izjemna lokacija novega nadstandardnega objekta Vojniške terase.

Sprehodi

Preživite prosti čas v objemu narave in se prepustite blagodejnih učinkom, ki jih ima ta na vaš notranji duh in telo.

Ugodna lokacija stanovanjskega objekta Vojniške terase vam v neposredni bližini nudi številne možnosti preživljanja prostega časa v naravi. Odpravite se na sprehod v gozd, na pohod na bližnje vojniške vedute ali zgolj z družino obiščite bližnji park. V kolikor ste ljubitelji narave in zelenih površin so Vojniške terase ustvarjane za vas.

Infrastruktura

V neposredni bližini Vojniških teras se nahaja vsa potrebna infrastruktura za sodoben hiter tempo življenja.

Stanovanjski objekt Vojniške terase je umeščen v neposredno bližino središča mesta Vojnika, kar mu omogoča bližino vseh pomembnih infrastruktur.

  • Vrtec mavrica Vojnik –  520 metrov,
  • Osnovna šola Vojnik – 470 metrov,
  • Trgovina Mercator – 365 metrov,
  • Zdravstvena postaja in lekarna – 570 metrov,
  • Krajevni urad, Občina Vojnik – 420 metrov,
  • Trgovski center, Tuš supermarket – 600 metrov.

Nakupovanje in zabava

Preživite prost dan v nakupovalnem središču, kinu ali na kartingu, vse to vam omogočata nakupovalni središči Planet Tuš Celje in City Center Celje, ki sta od vašega novega doma oddaljeni le 10 kilometrov.

V kolikor si želite svoj prosti čas, s prijatelji ali družino, preživeti v nakupovalnem središču, vas do tega loči le 10 minutna vožnja v Celje, kjer se nahajata dve veliki nakupovalni središči. Planet Tuš Celje vam nudi obisk številnih trgovin in Cineplexx kinematografov. V bližini se nahaja tudi nakupovalno središče City Center Celje, kjer lahko obiščete več kot 90 prodajnih prostorov. Nudi vam široko izbiro barov in restavracij, v njem pa se nahaja tudi džungla za otroke in prav tako karting na strehi nakupovalnega centra.

Sprostitev in rekreacija

Prepustite se razvajanju term ali pa se odpravite na rekreacijo, vse to vam nudi odlična lokacija vašega novega doma, Vojniške terase.

Po napornem dnevu se odpravite na popolno sprostitev v Terme Dobrna, kjer si lahko privoščite termalni oddih, ki bo pozitivno vplival na vaše telo in duha. V kolikor vaše telo hrepeni po rekreaciji, se lahko odpravite v fitness, na jogo, vodeno vadbo ali le na tek v bližnji gozd.

Kolesarjenje

V Vojniku urejene kolesarske poti, vam omogočajo več urno kolesarjenje po okoliških hribih in prav tako vzpone na večje vzpetine v širši okolici.

Vojnik je grčasto naselje in vam s svojo lego omogoča neskončne kolesarske poti po čudovitih vojniških vedutah, kjer lahko uživate v prečudovitih pogledih na okolico in naravo. V kolikor si želite zahtevnejšega terena pa se lahko odpravite na vznemirljivo odkrivanje okoliških hribovij.

Igra

Vojniške terase vam nudijo lastno otroško igrišče, kjer boste s otroki in družino lahko preživeli čudovite trenutke v objemu narave.

Lepa okolica in varna otroška igrišča, vam nudijo idealni prostor za preživljanje prostega časa z vašo družino. Otroška igrišča bodo sestavljena iz številnih igral in sedalnih površin, kjer boste v senci zelenih krošenj dreves, lahko opazovali igro vaših otrok ali se družili s prijatelji.

Užitek bivanja v objemu urbane narave.

Si želite živeti v Vojniških terasah?

Stanovanja