Arhitekti

Podjetje Doming d.o.o. je arhitekturni atelje, ki opravlja svoje storitve na področju oblikovanja in urejanja prostora že od leta 1993, pod strokovnim vodstvom arhitekta Igorja Žnidarja.

Igor Žnidar, u.d.i.a.

Tadej Junger, mag. inž. arh.

Nina Matjašič, d.i.a.

Arhitekturni atelje Doming

V podjetju stremimo k zagotavljanju kakovostnih prostorskih rešitev na podlagi tehničnega znanja in sodobnih veščin. Naše glavne načelo je upoštevati naročnika in njegove želje ter mu na strokoven in kreativen način ponuditi in ustvariti kakovostno bivalno okolje.

Podjetje poskrbi za celostno vodenje projekta kar pomeni da se poleg arhitekturnega načrtovanja in oblikovanja interierja ukvarja tudi z ostalimi inženirskimi storitvami kot so: projektantski in gradbeni nadzor, ter revizije projektov.

Podjetje Doming d.o.o. deluje že od leta 1993 pod vodstvom in znanjem arhitekta Igorja Žnidarja.

Kakovostne prostorske rešitve

Ustvarjamo kakovostne arhitekturne in prostorske rešitve. Naš izziv je povezovanje individualnih želja in potreb naročnika z danostmi in zahtevami okolice v uravnoteženo celoto, ki daje dodano vrednost širšemu bivanjskemu prostoru. 

Več kot 29 let tradicije in več kot 500 uspešnih projektov.

Pomembni projekti

Dveri pax / realiziran projekt

Leto izdelave projekta 2016. Projekt prenove interierja dvorca v Jarenini za podjetje Dveri pax.

Dvojčka Ljubljana / idejna zasnova

Leto izdelave projekta 2018. Vabljen natečaj. Tretje mesto.

Naselje Magdalena / realiziran projekt

Leto izdelave projekta 2007-2008. Stanovanjsko poslovni objekt v Mariboru, več kot 400 stanovanj različnih tipov.

Sanovanjsko poslovni objekt Partizanska / realiziran projekt

Leto izdelave projekta 2017. Umeščanje novega objekta med dve stavbi, na lokacijo obstoječega objekta, ki se je rušil.

Stanovanjski objekt Studenški razgledi / realiziran projekt

Leto izdelave projekta 2019. Dva stanovanjska objekta povezana z zunanjim stopniščem. Vse skupaj 56 stanovanj, moderne in funkcionalne zasnove.

Vila Pekrska / realiziran projekt

Leto izdelave projekta 2019. Manjši večstanovanjski objekt z devetimi stanovanji višjega cenovnega razreda.

Investitor

Vse se začne z arhitektom Francijem Pliberškom in podjetjem MIK Celje pred več kot 30 leti, katerega zgodba o viziji, pogumu in zavezanosti izboljševanju kakovosti bivanja.

Franci Pliberšek, u.d.i.a.

Klemen Šenk, priprava ponudb

Podjetje MIK DIRECT d. o. o.

Več kot 95% naših strank izjavlja, da so z našimi IE2 rešitvami izjemno zadovoljne. Naši zaposleni imajo na področju vgradnje stavbnega pohištva že več kot 30-letne izkušnje, na področju gradnje objektov sodelujemo z zanesljivi partnerji, podjetje pa vodi lestnik in direktor Franci Pliberšek, ki je tudi arhitekt, ki z veliko strastjo in entuzijazmom snuje odlične in moderne arhitekturne stvaritve. Prav zato smo vaše želje združili z našo vizijo in za vas pričeli z gradnjo stanovanjskih objektov, turističnih kompleksov in trgovskih centrov.

Več kot 30 let izkušenj

Vse se začne s podjetjem MIK Celje pred več kot 30 leti. kateraga zgodba o viziji, pogumu in zavezanosti izboljševanju kakovosti bivanja. MIKova zgodba se je rodila iz veleprodaje materialov za uokvirjanje slik in se skozi svojo pot nadgradila v vodilnega slovenskega proizvajalca in vgrajevalca PVC, LES, LES-ALU in ALU okenskih sistemov, celovitih rešitev za posodobitve ali nove zasteklitve objektov, ALU in prezračevanih fasadnih sistemov, ter v razvijalca in proizvajalca lokalnih prezračevalnih sistemov MIKrovent in nenazdnje uspešna prodaja in gradnja nepremičnin.

Užitek bivanja v objemu urbane narave.

Si želite živeti v Vojniških terasah?

Stanovanja